marți, 21 februarie 2017

Șamanii triburilor Hopi ne-au AVERTIZAT: „am intrat în zilele de dinaintea Purificării.”


Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul Nostru şi după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc pe pământ şi tot pământul!". Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.(Geneza )1;26.27




Insa eu as zice ca vin zilele Recoltarii, care nu e departe de ceea ce ''mai marii creatori'' le pot numi si purificari. Intr-adevar, sunt convins ca si tu vrei sa cumperi marfa buna de la piata. Samanii astia erau tare glumeti si, trebuie sa recunoasteti, ca si retarzi, ca toti cei care profetesc apocalipse. Dar nu-i nimic, sunt ignoranti si ei, in plus se joaca de de-a cunoasterea sau ''datul in bobi''. Nu oamenii sunt autorii morali ai oricarei catastrofe. Noi nu suntem decat o specie redusa la gradul de infantilitate maxima si asta iarasi nu se datoreaza noua. Noi ne tragem din niste primate modificate genetic. Am ajuns sa avem un echipament superperformant, dar total nesincronizat cu functiile lui. Adica cei care ne-au perfectionat genetic, nu au avut interesul sa si stapanim tehnologia la care ne-a dat acces, respectiv neocortexul. 
Acum patru sute cinzeci de mii de ani Pamantul oferea cea mai mare oportunitate pentru incarnarea unora dintre noi. A fost o alegere splendida, pentru ca noi, ca entitati primitive, am fost incrucisati cu o rasa superioara si am fost imbunatatiti instantaneu, devenind o specie mult mai inteligenta. In termeni antropologici, aceasta lacuna reprezinta ,,veriga lipsa'' despre care se discuta in universitati de zeci de ani. Cro-Magnon a evoluat din Neanderthal cu un milion de ani mai repede decat ar fi fost prevazut de catre antropologi. Acesta a fost unul dintre misterele nerezolvate din mediul academic stiintific.

Chiar este o exagerare ca noi lucram cu 5% din creier. Nu lucram decat cu maxim 2 %, restul suntem pe pilot automat. De aici si marea problema cu tehnologia, respectiv chiar inteligenta artificiala, pe care credem ca o stapanim, dar de fapt ne va distruge. Insa nu e vorba de distrugerea domestica, doar din ignoranta. Pur si simplu, era dificil si nesustenabil sa gestionezi o populatie de sclavi. Si atunci li s-au dat imbunatatiri si au fost facuti sa creada ca sunt cei mai tari. Li s-au dat religii, anumite prerogative si accesul la anumite tehnologii. Noua ni se par avansate aceste tehnologii. Ganditi-va atunci ce tehnologii au cei care ni le-au dat, mai ales de control asupra destinelor. In primul rand, au facut ''scapate'' niste arme tehnologice destul de avansate pentru nivelul nostru de bastinasi. Ce face un copil daca ii pui o mitraliera in mana? DECI O MARE PIERDERE PENTRU NOI SI UN MARE CASTIG PENTRU ''EI'', ASA ZISI CREATORI AI NOSTRI.
 

Dupa acest filmulet, tot mai credeti ca gandim cu 5% din capacitatea creierului. La doar 5% exista sansa sa avem mici sanse de umanitate, sa ne dam seama cand ne distrugem pentru ''ospatul unora''. Ti se pare normal ca, intr-o asa zis societate normala, inca sa mai existe oameni care abia supravietuiesc din cauza saraciei, in conditiile in care tu te numesti crestin, iar crestinismul inseamna ''religia iubirii''. Sa nu mai vorbim de nedreptati si razboaie ''crestinule''.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu