duminică, 3 aprilie 2016

Spre dezamagirea celor care cred in ascunzatoarea perfecta


Marele plan funcționează: Ne omoară cu bună ştiinţă 

Auzim de tot mai multe cazuri de cancer în jurul nostru, iar bolii acesteia îi cad victime inclusiv oameni care au dus o viaţă cumpătată şi s-au ţinut departe de tutun sau de alcool. Te întrebi de unde. Unul dintre răspunsuri se află în otrava nevăzută care ne este băgată în hrană. 

Te fereşti să mănânci carne de porc, pentru că ştii că nu e bună pentru colesterol. Ţi se recomandă puiul, că e mai sănătos. Dar puiul, pentru a creşte pe repede-nainte, să fie bun de sacrificat după 40 de zile (ceea ce în bătătura ţăranului se întâmplă în câteva luni), e îndopat cu hormoni şi cu tot felul de chimicale. Dai copilului să mănânce piept de pui, că e slab şi bun, dar, din cauza hormonilor estrogeni, fetiţelor le apare menstruaţia cu câţiva ani mai devreme şi sunt expuse riscului de cancer uterin, iar băieţii se confruntă cu riscul de cancer mamar. Te gândeşti că mai sănătoasă e, totuşi, carnea de peşte. Numai că peştii mari (ton, cod) reţin metalele grele (plumb, mercur, cadmiu etc.), provenite de la poluare, iar acestea, ajunse în corpul nostru, se acumulează în rinichi, ficat, oase, creier şi duc la inevitabilul cancer. Peştii din crescătorii sunt şi mai periculoşi. Pangasiusul e considerat o adevărată otravă. Zici că e sănătos să mănânci somon, că are Omega 3? Somonul de crescătorie, cel care se găseşte de obicei în magazin, e chiar boală curată şi medicii sfătuiesc femeile gravide să se ţină departe de aşa ceva, aşa cum le sfătuiesc să nu fumeze. În carnea de somon de crescătorie ai parte de pesticide, de mercur, de dioxină, inclusiv de colorant (căci i se administrează colorant în hrană, să se obţină carnea roz). 

Vrei să eviţi aceste pericole şi te gândeşti la o alimentaţie vegetariană? Nu ai rezolvat nimic. În afară de organisme modificate genetic, dai de pesticide sau de îngrăşăminte chimice. Ţi se spune că e bine să mănânci cât mai multă verdeaţă? Tocmai în frunză planta îşi face stocuri din azotaţii, nitraţii sau nitriţii cu care o alimentează agricultorii, pentru produse mari şi arătoase, pentru recolte record. Prin urmare, oricum ai da-o, nu ai scăpare. Otrava îţi este administrată lent, cu fiecare îmbucătură, şi va exista un moment critic în care corpul tău va ceda. Înainte de termen. Şi nu vorbim de cazuri izolate, ci de un fenomen generalizat. Prin urmare, nu sunt doar crime, ci e de-a dreptul genocid. Şi de ce toate acestea? Pentru ca unii să facă profituri uriaşe. Ne omoară, deci, ca să aibă ei un iaht în plus. Îi arătăm cu degetul pe cei care pornesc războaie? La fel de vinovaţi sunt cei care ucid omenirea lent. Nimeni nu-i pedepseşte nici pe unii, nici pe alţii, cu toţii sunt consideraţi nişte lideri, nişte învingători.

Ma uit la Marea Abureala,ca ne omoara cu buna stiinta-Cine ne omoara? Noi ne omoram cu buna stiinta,fiindca suntem o specie sinucigasa.Cine iti vaccineaza copii ? Vecinul tau care este doctor.Cine lucreaza in fabrici de armament? Poate o ruda de-a ta? Cine pune aici prostii in mancare ? Poate chiar sotul tau care lucreaza in acea fabrica.Iluminatii SATANISTI CUM VRETI SA-I SPUNETI SE BAZEAZA DOAR PE IMENSA PROSTIE CRASA A SPECIEI UMANE.Si pardon,nu-i mai complimentati ca ne omoara.Ei isi fac rolul lor de ticalosi si rad pe rupte la cat de indobitocita e omenirea.Fanica baiatul tatii,ia tu de aici niste miare bune,si du-te tata si da niste chemtarlis peste aia.Si mai ia niste miare.ca sa-i tratezi de cancer eventual pe ai tai.Te duci ? Da,seful la atata banet,ma duc.Ador ''inocenta oamenilor buni''.Eu sunt baiatul bun,eu nu vreau sa va insel,sa va omor,dar trebuie sa traiesc si eu maica.Si uite asa am gasit cea mai buna scuza de a fi crimnali.Banuiesc ca stiti cati criminali ai lumii,respectiv mercenari care merg sa ucida in alte tari,in tara lor de origine sunt tratati ca mari soldati si eroi.Asta se cheama infantilism si o specie retrogada,atunci cand stergi de pe fata pamantului doua orase cu bombe nucleare,dupa care toti acestia merg la petreceri,si mai sunt si felicitati de prieteni,neamuri,basca se face si misto.Si cum i-ai parlit frate pe aia? PACAT CA AM RATAT FOCURILE DE ARTFICII.Aia suntem ''tot noi''.Noi o specie'' AVANSATA DIN PUNCT DE VEDERE MENTAL''.O specie care e pe punctul sa fie eradicata datorita retardului grav in care se afla.Stiinta pentru omul de pestera, e ca si cum i-ai pune,o mitraliera unui copil in Nu e fascinant sa stii ca esti facut dupa chipul si asemanarea lui DUMNEZEU,sa ai splendori divine in tine,sa ai atata iubire si frumusete,si totusi tu sa lasi la orice pas sa te cuprinda intunericul,fetidul,grotescul,pentru cea mai mare pacaleala ''banul''.Avem resurse si putem face schimb,si relationa in moduri care pot umbrii orice umbra de ban,sau putem face ca banul sa mearga intradevar in directia binelui.Dar e mult mai usor sa-i sacrifici pe toti cei din jurul tau,creazand ca nu te vede nimeni si ca oricum niciodata nu vei fi judecat,nici macar de propria constiinta,nici macar de proprii tai copii,de nicio instanta superioara,fiindca esti un Zeu nemuritor,nu vei muri niciodata, nu vei da socoteala niciodata nimanui.Cat de atragator suna. Poti sa te ascunzi in spatele unor hartii,in spatele unor functii,unor ordine,unor protocoale,unor legi care uneori nu sunt nicidecum de partea umana,si ca Zeu nemuritor,nu vei muri niciodata,nu vei fi hidos in propria oglinda niciodata,si mai ales nu vei imbatrani,si nu vei avea remuscari niciodata.


ASA CA TINE-O TOT ASA.Totusi inainte de ati continua nemerniciile gandeste-te de ce pana si de partea intunecata,exista oameni care pe patul de moarte vor sa se spovedeasca,


iar asta nu inseamna si ca sufletul va fi neaparat usurat.Asa oricine,s-ar gandi ca pot face cat pot ticalosii ca oricum or sa se spovedeasca.Preotul nu e si Curatitorul de pacate''ca celebrul protagonist din filmul cu acelasi nume.Dar nu conteaza,atat timp cat nu te vede chipurile nimeni,tine-o tot asa.


Dar stai linistit,eu si cativa m-am uitat cu coada ochiului la acest articol,si secretul tau e atat de bine pazit ca nici macar tu nu esti sigur daca lucrezi acolo.Oricum nici mie nu imi spune nimic expresia ''Ziua socotelilor''.Nu, nu eu o sa-ti cer socoteala,ti-ar fi prea bine.Ci propria constiinta.Probabil ca iti vine sa razi,doar ai fost si esti ca intodeauna smecher.Cand te condamna ''propria constiinta'' este ca si cum ai vrea sa evadezi din ceva care te apasa atat de tare,si nu stii cum sa scapi,dar mai ales vei vrea sa iti aduci aminte,cum mai miroase un copac,si  de ca ma rog ca doar nu iubesti copacii.Nu da vina doar pe austriac,cel care ii inlesnesti furtul.

http://www.expunere.com/video-structura-de-crima-organizata-se-pierd-toate-padurile-romaniei.html

Vei vrea sa evadezi din tine si nu poti,si tot timpul vei avea in nas mirosul pestilential al marsaviilor facute de tine.Ai vrea sa mori, sa uiti de totul,dar ceva chinuitor te tine deosebit de treaz intr-un mod,tot timpul amenintator.


Fi atent, ai mare dreptate nu te vede nimeni,si esti acoperit de cohorta de tenebrosi ca tine.Superrr,ai scapat.Totusi pana si mintea ta functoneaza dupa niste legitati bine,rau.Culmea tocmai datorita acestui aspect iti permiti sa fii nemernic.Dar imagineaza-ti o lume in haos,unde nu exista legi,si totul este tenebros,frica,crima,molime.

https://deveghepatriei.wordpress.com/2016/04/27/statele-unite-sute-de-romani-torturati-schingiuti-si-ucisi-de-angajatii-ministerului-de-interne-al-romaniei-abuzuri-inimaginabile-din-partea-serviciilor-secrete-de-la-bucuresti-faima-burt/

Cat de mult ai vrea sa fi intr-o lume normala sa mai faci un mic sau mare rau,o sfaraiala,o crima deghizata acoperita de hartii,dar ma indoiesc ca ai mai vrea sa faci lucrul acesta.Ai da orice pentru o picatura de soare,un ras de copiii,zgomotul placut al pasarilor,un peisaj placut,glasul cristalin al unei femei,glasul semenilor tai.Dar ce pacat,as vrea sa te ajut poate,oricaruia i s-ar face mila pana si de un astfel de criminal care se chinuie in tenebre,dar cum sa te ajut,daca tu ai grija sa te intreci in nemernicii,si cu fiecare nemernicie,iti pui cateo caramida la zidul intemniceri tale.Credeam ca esti destept,fiindca majoritatea aveti facultati,dar aveti inteligenta atrofiata fiindca sunteti intrecuti si de un copil de 6 ani,care incepe sa inteleaga cate putin din aceste legitati.Si nu uita timpul trece dar nu in favoarea ta,tic-tac.Eu personal m-as fi indoit de aceste legitati daca ai fost nemuritor si intaigibil,dar imbatranesti si mori.Te-a pacalit cineva,sau esti atat de infantil incat crezi ca pe partea cealalta te asteapta,te asteaptaaaa...Oare cine? Dar am sa ma opresc fiindca nici eu nu suport acele imagini cu ce te asteapta.Dar stii de ce nu imi pare,rau.Te lupti din greu pentru acele scenarii de cosmar,iti aduci aportul cu tot ce se poate dezvoltat in nemernicii,deci e meritul tau.Asadar nu pot decat sa-ti urez succes in ororile pe care tu ti le pregatesti.Fiecare cu zestrea lui.Pfffui,nu poti sa nu te miri de infantilitatea omului.De partea cealalta iaca-ta sunt si oameni pe care ii asteapta o lume normala.Oare de ce?


 

Cand ai sa ma convingi ca nu mori,ca nu imbatranesti,vazand asta la tine cu fiecare zi.Cand o sa imi arati clar ca stii ce te asteapta de partea cealalta,poate ai sa ma faci sa imi pun intrebari,de care parte sa fiu.

Un tip stomatolog imi spune odata despre un coleg pe care il asistase, ca observase ca ii daduse niste gauri nenecesare in masele unei doamne la care i se facea lucrarea.La sfarsit dupa ce a terminat,l-a intrebat pe acesta de ce a facut asta? Replica colegului stiti care a fost? Eu nu trebuie sa imi termin de zugravit apartamentul ? Stiti oare cati astfel de ''oameni'' exista printre noi in multe domenii in care noi avem incredere in ei?

Ce spun acum nu are legatura cu meseria in sine,spuneam ca in toate domeniile exista din pacate astfel de oameni.Norocul meu a fost sa dau chiar peste un stomatolog cu adevarat bun si integru,si stiu ca exista si multi alti stomatologi buni si minunati.

Care ei ? Care lideri? Care vinovati? Cati ati vazut aceasta minune ? Ca oamenii asa zisi buni,sa ajunga in functii de conducere,si sa ramana buni,fara sa calce peste cadavre.Aici e testul omeniei.Stiti cati il iau.Poate nici 1%.De ce ? Aceasta-i intrebarea,ca-n reclama cu bere.

Nu vreau sa generalizez, de aceea RESPECT MAXIM,tuturor acelora care pastreaza lumina omeniei in continuare,si apara ultimele redute ale unei civilizatii cu adevarat umane.

PS;Multi cred ca nu exista nicio sansa sa fie mai bine,ca nu e bine sa lupti,sa te aperi,de aceea aleg chiar calea usoara a intunericulu.Paradoxul e ca nici nu trebuie sa lupti,lasa pe cine trebuie sa lupte.Tu trebuie sa ai acea minima bunavointa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu